30/6/16

ERASMUS+ ΚΑ1 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1o TEE Ειδικής Αγωγής Νέας Ιωνίας, Βόλου
Πρόγραμμα Erasmus Plus KA1

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, στις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας οργανώθηκε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: Η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση των ατόμων με αναπηρία- Βιώσιμες επιχειρήσεις: Το μοντέλο της Δανίας, στα πλαίσια διάδοσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος κινητικότητας προσωπικού σχολικής εκπαίδευσης με τίτλο Count me in: Using arts and culture for special needs group.
H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευθύνη της Διευθύντριας του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Παπά-Κροτσιάνι Ελευθερία και των καθηγητριών Έρρικας Κουλουσούσα και Γιώτας Θεολογίδου που υλοποιούν το πρόγραμμα. Την εκδήλωση παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κα Γεωργία Τοκαλή, η σχολική σύμβουλος 11ης Περιφέρειας ΕΑΕ Κα Κυρατσώ Τσιόπα, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κική Δανιηλίδου, καθώς και μέλη του συλλόγου γονέων και διδασκόντων. Με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος τέθηκαν ερωτήματα και προβληματισμοί για την επαγγελματική αποκατάσταση των ΑμεΑ στην Ελλάδα.

Το ίδιο πρόγραμμα παρουσιάστηκε επίσης στις 17 Ιουνίου στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας- Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα στα πλαίσια ημερίδας που οργάνωσε η σχολική σύμβουλος Ειδικής Αγωγής Κα Τσιόπα με θέμα: Ανάδειξη και Διάχυση Αποτελεσματικών Δράσεων και Εκπαιδευτικών Παρεμβάσεων κατά το σχ. έτος 2015-2016.
Το υλικό του προγράμματος έχει αναρτηθεί στο ιστολόγιo του 1ου ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Ν. Ιωνίας Μαγνησίας:
http://1eidteemag.blogspot.gr/ και στη σελίδα του προγράμματος  http://teemou.blogspot.gr/

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου